Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
 • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

 • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

 • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Donații de cărți

Dacă tocmai ați făcut curățenie în pod sau ați decis să redecorați, dacă biblioteca din sufragerie conține cărți pe care ați decis să nu le mai păstrați sau dacă aveți nevoie de spațiu de depozitare și cutiile cu cărți vechi din pivniță ocupă un loc inutil, ori pur și simplu doriți să donați cărți pentru persoane care vor să citească dar nu își permit, nu ezitați să ne contactați.

Toate cărțile donate vor fi atent inventariate și din fondul comun al acestora vom direcționa către biblioteci comunale, școli din mediul rural și alte instituții care au o nevoie reală de cultură. Altele vor fi catalogate online și puse la dispoziția cititorilor în categoria de cărți gratuite din librăria noastră online.

Cum procedez →

Dacă doriți să donați una sau mai multe cărți, contactați-ne – telefonic sau prin email, utilizând datele de contact de pe site-ul nostru sau, mai simplu, utilizând direct formularul de contact alăturat. Vă vom răspunde prompt pentru a vă mulțumi personal și pentru a stabili toate detaliile.

Cum trimit cărțile →

Trimiteți donația dvs. de carte, prin Poșta Română, curier rapid sau orice alt mijloc de livrare pe care îl socotiți preferabil. Dacă sunteți din Sibiu, putem veni personal să ridicăm cărțile.


Orice donație de carte este apreciată, indiferent cât de mică. În aceeași măsură, puteți fi siguri că fiecare carte donată va ajunge pe mâini bune. Ne ocupăm personal de o cât mai bună gestionare a donațiilor.

Vă mulțumim anticipat pentru generozitatea dumneavoastră.

Formular de contact pentru donaţii de carte

  Cărți recomandate

  Noutăți în stoc

  Actualizate recent

  Oferte speciale

  Anticariatul Carti Online

  ✉   [email protected]
  ✆   info clienti: (+40)761-476.295

  Facebook

  Despre noi

  Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

  ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

  Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

  Top