Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Corpul astral

Pagini: 224
An: 2009
Stare: Nouă

A. E. Powell – Corpul astral.

Corpul astral face parte dintr-un ciclu de lucrari ale lui A. E. Powell consacrat corpurilor subtile ale fiintei umane: corpul eteric, astral, mental si cauzal.

Pentru o persoana preocupata de spiritualitate aceasta lucrare îi va aduce informatii pretioase legate de corpul astral, dar si de lumea astrala în general. Corpul astral, corp al senzatiilor, pasiunilor, dorintelor si emotiilor, este un corp subtil pe care desi toti oamenii îl poseda si utilizeaza, dar foarte putini sunt constienti de existenta acestuia si si mai putini pot sa îl controleze deplin.

„A studia universul înseamnă a îi studia în acelaşi timp şi pe Dumnezeu şi pe om, fiindcă universul este expresia Gândirii Divine şi universul se reflectă în om.”

Viata unei fiinte evoluate spiritual nu mai este formata dintr-o serie de zile urmate de nopti de uitare, ci devine o viata activa, interesanta si utila, în care constiinta nu mai sufera nicio întrerupere (exista o continuitate a constiintei), el traind perfect constient atât în planul fizic, cât si în planul astral (în timpul somnului sau a unei dedublari constiente).

A. E. Powell - Corpul astral.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top