Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Civilizatii disparute

Categorii: , . Autor: .
Pagini: 320
An: 2008
Stare: Nouă

Reader’s Digest – Civilizatii disparute.

Civilizatii disparute, o carte fascinanta abia iesita de sub tipar, care dezvaluie secretele ascunse ale trecutului omenirii: Petra, un imperiu comercial in mijlocul desertului… Delos, acum doar desert, dar in trecut un port prosper si centru comercial… Chanchan, orasul legendar din Peru ingropat in nisip si multe altele. Culturi exotice, obiceiuri de mult uitate, capodopere ale ingineriei, o calatorie inapoi in timp prin 40 de civilizatii ale lumii, toate acestea le veti descoperi in Civilizatii disparute. Cartea cuprinde si capitole speciale despre cum s-au dezvoltat agricultura, orasele, scrisul, comertul si tehnologia de-a lungul miilor de ani si cum arheologii au pus cap la cap bucati din trecut pentru a aduce in prezent o imagine completa a acestora.

320 de pagini de o calitate fantastică, după cum era de aşteptat de la o editură de primă clasă ca Reader’s Digest. Volumul se constituie într-un un izvor minunat de informaţie şi cunoaştere, cu un conţinut consistent de fotografii şi ilustraţii color.

  • Copertă cartonată
  • Format mare, tip enciclopedie
  • 320 pagini
  • Fotografii, desene şi hărţi color

Reader’s Digest – Civilizații dispărute.

Reader's Digest - Civilizatii disparute.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.