Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Legiunea Arhanghelul Mihail

Categorie: . Autor: .
Pagini: 540
An: 2006
Stare: Nouă

Armin Heinen – Legiunea Arhanghelul Mihail.

Solid construită documentar, impecabilă metodologic, lucrarea Legiunea „Arhanghelul Mihail“ este, probabil, cea mai verosimilă analiză a unei teme care nu şi-a epuizat încă sensurile explozive. Armin Heinen evită tentaţia propagandistică şi „neutralitatea“ înşelătoare. El reconstituie şi explică faptele din perspectiva unui istoric al fascismului internaţional şi a unui intelectual liberal, în sensul larg al termenului.

Monografia, apărută în 1986 la o cunoscută editură muncheneză, a fost la origine o teză de doctorat. Autorul ei desfăşoară, pe mai multe niveluri, consideraţii pertinente despre fundalul social, politic şi cultural interbelic, care îi permit să lămurească probleme controversate şi să demonteze o serie de clişee persistente, inspirate de propaganda comunistă. Lucrare de referinţă pentru istoricii fascismului, Legiunea „Arhanghelul Mihail“ are toate şansele să intereseze, la noi, un public mai larg.

Despre Armin Heinen

Armin Heinen s-a născut în 1952 la Krefeld. Studiază istoria, politologia şi matematica la Universitatea din Frankfurt. În 1984 obţine titlul de doctor la Trier cu studiul Die Legion «Erzengel Michael» (Legiunea „Arhanghelul Mihail“), iar în 1995 titlul de docent cu o lucrare pe tema istoriei germano-franceze postbelice. În 1996–1997 este profesor universitar la Wurzburg; în 1998 este numit la catedra de istorie modernă a Institutului de Istorie de la RWTH (Rheinisch-Westfalische Technische Hochschule) din Aachen.

Armin Heinen - Legiunea Arhanghelul Mihail.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top