Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
 • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

 • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

 • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Intre Freud si Hristos

Pagini: 149
An: 2001
Stare: Nouă

Ierodiacon Savatie Bastovoi – Intre Freud si Hristos.

Omul este pus sa aleagă întotdeauna între ceva şi altceva. Probabil nici o clipă din viaţa noastră nu trece fără încordarea pe care o suportăm în faţa oricărei alegeri sau fără fascinaţia ori dezamăgirea pe care o trăim în faţa unei alegeri deja făcute. Suntem ceea ce am ales să fim. Desigur, oricine este liber să-şi exprime punctul său de vedere faţă de o alegere sau alta, deşi nimeni nu poate impune nimănui alegerea sa. Între Freud şi Hristos este o carte care discută anumite idei care au făcut carieră în secolul XX, în special cele legate de sexualitate şi libertate.

„Impresia mea personală este că Freud nu este un simplu fiziolog experimentalist, ci emblema unei campanii care a avut drept scop înfruntarea moştenirii creştine. Întâmplător sau nu, Freud îşi lansează teoriile sale «revoluţionare» cam în aceeaşi perioadă când apar primele gesturi avangardiste în artă şi literatură în persoana unor autori precum Kazimir Malevici în Rusia sau Tristan Tzara (Samuel Rosenstock) în România şi Franţa. Avangardismul este un curent prin excelenţă anticreştin, spulberând în mod programat tradiţia iconică şi evanghelică a popoarelor vizate.”

Cuprins:

 • De ce se sting luminile în discoteci? (Lupta cu ruşinea)!
 • Prima dragoste
 • Între Freud şi Hristos (De câte feluri este abstinenţa?)
 • Ce mi-a plăcut să înţeleg din “Pacientul englez”
 • De ce ne place atât de mult “Saint Valentines”?
 • Donjuani şi Ciocioline
 • Filmul “Ultimele ispite ale lui Hristos” (De la icoana bizantină la televizor)!
 • De ce suferim din dragoste?
 • Omul – chip al lui Dumnezeu şi chip al animalului
 • Cu un sărut mai aproape de moarte

Ierodiacon Savatie Bastovoi - Intre Freud si Hristos.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top