Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Brokeback Mountain

Categorie: . Autor: .
Pagini: 47
An: 2006
Stare: Nouă

Annie Proulx – Brokeback Mountain.

Annie Proulx – Brokeback Mountain. Traducere din engleză de Bogdan Honciuc.

Edna Anne Proulx (numele ei se pronunţă Pru) s-a născut pe 22 august 1935, a absolvit Universitatea din Vermont în 1969 şi are un master în istorie la Sir George Williams University (1973). S-a căsătorit de trei ori, a divorţat de tot atâtea ori şi şi-a crescut singură cei trei copii scriind cărţi educaţionale. A publicat prima carte, Postcards (1992), la vârsta de 56 de ani.

În 1994 a câştigat premiul Pulitzer pentru romanul The Shipping News, care a fost ecranizat de Lasse Hallstrom în 2001, avându-i în rolurile principale pe Kevin Spacey, Julianne Moore, Judy Dench şi Cate Blanchet.

Nuvela Brokeback Mountain a fost ecranizată în regia lui Ang Lee, i-a avut în rolurile principale pe Heath Ledger şi Jake Gyllenhaal şi a câştigat trei premii Oscar (regie, scenariu şi coloană sonoră originală) şi patru Globuri de Aur (regie, scenariu, cel mai bun film, cel mai bun cântec original).

Annie Proulx - Brokeback Mountain.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top