Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

(13) 20.000 de leghe sub mari

Categorie: . Autor: .
Pagini: 319
An: 1977
Stare: Bună

Jules Verne – (13) 20.000 de leghe sub mari.

Jules Verne “20 000 de leghe sub mări“.

  • Colecţia Jules Verne, nr.13
  • format mare
  • conţine ilustraţiile ediţiei originale

20 000 de leghe sub mări, apărută întâi, ca şi alte romane ale scriitorului, în publicaţia pentru tineri “Magazine d’education et de récréation”, a fost publicată în volum în 1870.

Câţiva navigatori francezi vor ajunge, din întâmplare, la bordul unui submarin, Nautilus, condus de căpitanul Nemo. Ei vor călători în adâncul mărilor şi oceanelor, descoperind lumea mirifică inaccesibilă oamenilor.

Peripeţiile se succedă în ritm alert, de la lupta împotriva unui monstru marin la cea împotriva unei nave de război. Submarinul este avariat, căpitanul este rănit şi se hotărăşte să se scufunde pentru totdeauna.
Nava şi căpitanul Nemo vor reveni însă în Insula misterioasă, unde o puternică erupţie vulcanică îl va distruge pentru totdeauna.

Despre Jules Verne

Scriitorul francez Jules Verne (1828-1905) este autorul unui mare număr de cărţi în care personajele se angajează în călătorii extraordinare. Peripeţiile lor se petrec în condiţii speciale, în care apar toate cunoştinţele ştiinţifice ale celei de-a doua jumătăţi a secolului al XIX-lea, la care se adaugă o seamă de maşini imaginare. Fantezia creatoare a autorului va fi confirmată de multe ori de-a lungul timpului.

Operele lui Jules Verne se bucură de succes în întreaga lume. Lista internaţională a traducerilor anunţă 4.162 de transpuneri în limbi străine. Scriitorul se situează, din acest punct de vedere, pe al doilea loc, după Agatha Christie.

Stare foarte buna, insa cotorul reconditionat.

Jules Verne - (13) 20.000 de leghe sub mari.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top