Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Eden Pass

Categorie: . Autor: .
Pagini: 509
An: 1994
Stare: Foarte bună

Sandra Brown – Eden Pass.

Inimile femeilor şi bărbaţilor din acest nou bestseller sunt pline de pasiune…

LAURA MALORY – o femeie frumoasă, îşi face apariţia în oraşul petrolier cu un gând ascuns, îndreptat împotriva puternicei familii Tacket şi a secretelor pe care le deţine.

Cunoscută în toată America prin scandalul sexual care provocase distrugerea şi moartea senatorului Clark Tackett, ea face cu Key o călătorie primejdioasă, un zbor într-o ţară îndepărtată şi cuprinsă de război, în căutarea acelei părţi din trecutul ei care lipsea.

KEY TACKETT – oaia neagră a bogatei familii – pasionat nu de petrol, ci de pilotaj – cel care încalcă toate regulile, îndrăgostindu-se de unica femeie pe care nu o poate avea.

JODY TACKETT – femeia cu o voinţă de fier, care are banii şi puterea să facă tot ce doreşte: chiar să o alunge pe Laura Mallory din oraş.

DARCY WINSTON – frivola cu sânge fierbinte, cea care-l face pe orice bărbat – în afară de soţul ei – fericit în pat.

JANELLEN TACKETT – fata bătrână care le produce tuturor o mare surpriză.

Un bestseller uluitor, plin de secrete întunecate, răzbunări, ură, dragoste arzătoare, care fac din Eden Pass un loc mai fierbinte decât iadul.

Sandra Brown - Eden Pass.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top