Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Iubiri si tradari

Categorie: . Autor: .
Pagini: 511
An: 1995
Stare: Foarte bună

Nora Roberts – Iubiri si tradari.

Iubiri si tradari (True betrayals) ne introduce in lumea fascinanta a curselor de cai. In ziua in care divortul ei este pronuntat, Kelsey Byden primeste o veste-soc: mama pe care o credea moarta traieste si tocmai a iesit din inchisoare, unde isi ispasise pedeapsa pentru omucidere. Nerezistand ocaziei de a-si cunoaste mama, Kelsey se muta la ferma ei din Virginia si invata despre cursele de cai. Viata ei se schimba atunci cand Gabriel Slater, vecinul lui Naomi, incepe sa-i faca avansuri. Insa el se va dovedi un sprijin nepretuit pentru Kelsey, atunci cand ea se va decide sa afle adevarul despre crima pe care a comis-o mama ei, scotand la iveala lucruri dureroase.

Nora Roberts – Iubiri si tradari.

Nora Roberts - Iubiri si tradari.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.