Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Printesa de gheata

Categorie: . Autor: .
Pagini: 352
An: 1997
Stare: Nouă

Sidney Sheldon – Printesa de gheata.

Sidney Sheldon, unul dintre cei mai mari scriitori contemporani, deţine un record de invidiat: peste 250 milioane de exemplare vândute până acum.

Prinţesa de gheaţă reprezintă ultima lui creaţie, dintr-o lungă serie de best-selleruri. Activitatea sa literară a primit cele mai înalte aprecieri, fiind singurul autor care a câştigat un Oscar, precum şi prestigioasele premii Tony şi Edgar. De asemenea, ultima ediţie a lucrării Guinness Book of Records îl proclamă pe Sidney Sheldon drept cel mai tradus scriitor din lume.

Sidney Sheldon – Printesa de gheata.

Sidney Sheldon - Printesa de gheata.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.