Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Ricoseu

Categorie: . Autor: .
Pagini: 504
An: 2008
Stare: Nouă

Sandra Brown – Ricoseu.

Una dintre cele mai apreciate autoare contemporane, Sandra Brown, revine în atenţia cititorilor cu un roman despre crimă şi trădare în înalta societate din Savannah.

Detectivul de la omucideri Duncan Hatcher este chemat în mijlocul nopţii acasă la judecătorul Cato Laird pentru a investiga moartea unui bărbat. La prima vedere, cazul pare simplu: Elise, soţia judecătorului, a surprins un hoţ şi l-a împuşcat în legitimă apărare. Duncan este însă suspicios; instinctul îi spune că relatarea femeii este parţial adevărată. Hotărât să afle legătura dintre victimă şi soţii Laird, detectivul se afundă în investigaţii. Atât cariera cât şi integritatea sa sunt puse astfel în pericol, deoarece nu mai poate ascunde atracţia pe care o simte faţă de Elise Laird, chiar dacă e o femeia măritată, o mincinoasă şi suspectă de crimă. Pistele se complică, apar noi indicii care l-ar putea implica chiar şi pe mafiotul local Robert Savitch. Apoi Elise dispare…

Cartea este un thriller captivant, plin de mister, o poveste parcă ruptă din viaţă despre lupta eroului cu sine însuşi, oscilând între dorinţă şi datorie.

Sandra Brown – Ricoseu.

Sandra Brown - Ricoseu.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   contact@carti-online.com
✆   info clienti: (+40)751-546.317

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top