Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

20 %

Seductie

Categorie: . Autor: .
Pagini: 384
An: 1997
Stare: Nouă

Sandra Brown – Seductie.

Deşi profesionistă de mare succes, dotată cu toate talentele necesare unui funcţionar al biroului de „Relatii cu publicul“ Hailey Ashton o duce foarte rău în planul raporturilor cu bărbaţii. Îi lipseşte încrederea în sine, mai ales că are o soră mai mică pe care o consideră mai atrăgătoare, mai sexy, mai deschisă. Dar o nenorocire petrecută în parcul de distracţii în care lucrează Hailey îi crează acesteia ocazia să-l cunoască pe Tyler şi, din acest punct, romanul urmăreşte evoluţia unei relaţii romantice neaşteptate, care vă va învăţa ce piedici pot pune neîncrederea şi suspiciunea în calea împlinirii totale a unui om. Seducţie este un roman dedicat în totalitate dragostei, care merită să fie citit.

  • „Milioane de cititori cer captivantele romane ale Sandrei Brown. Şi nu-i de mirare! Înflăcărează imaginaţia cu personaje irezistibile, întorsături neaşteptate, secrete scandaloase…“ The Literar Guild
  • „Romanele Sandrei Brown te fac să crezi în toate lucrurile calde, minunate şi sălbatice ale vieţii.“ RendezVous

Sandra Brown – Seductie.

Sandra Brown - Seductie.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top