Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

In arsita noptii

Categorie: . Autor: .
Pagini: 472
An: 2006
Stare: Impecabilă

Nora Roberts – In arsita noptii.

În arşiţa nopţii este un roman prin care Nora Roberts, alias J.D. Robb, a dobîndit numeroase aprecieri laudative ce au propulsat-o pe primele locuri în topurile americane şi internaţionale.

Anul 2059, New York. Deşi din punct de vedere tehnologic omenirea a ajuns la realizări extraordinare, puţine s-au schimbat în privinţa naturii umane. Încă există criminali în serie, invidie, infatuare şi alte păcate capitale. Vara acestui an a fost una neobişnuit de fierbinte şi… sîngeroasă. O serie de crime săvîrşite asupra unor femei, după acelaşi ritual, de un sadism nemaiîntîlnit, cu incredibile semne de mutilare, creează momente de panică în oraş. Eve Dallas, locotenent de poliţie, se lansează puternic în căutarea acestui criminal odios. Este ajutată de prietena ei, detectiv Delia Peabody, apelînd chiar şi la serviciile unei clarvăzătoare. Şirul atrocităţilor continuă. Toată lumea se întreabă care este mobilul acestor fapte abominabile. Într-un final, se reuşeşte identificarea şi arestarea ucigaşului. Dar, surprizele de-abia acum încep. Şi cea mai mare dintre ele va fi oferită de ultima din seria celor şaisprezece victime, omorîte în aceeaşi manieră.

O carte uimitoare, scrisă într-un stil inconfundabil, cu o acţiune extrem de dinamică şi cu un final absolut neprevăzut, care va stărui multă vreme în memoria cititorului.

Nora Roberts – In arsita noptii.

Nora Roberts - In arsita noptii.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top