Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Leviatan

Pagini: 328
An: 2008
Stare: Nouă

Boris Akunin – Leviatan.

Paris, 1878. Franţa este şocată de o crimă oribilă: excentricul lord Littleby şi nouă dintre servitorii săi sunt ucişi cu sânge rece în vila din rue de Grenelle. De ce? Mister. Comisarul Gauche găseşte la faţa locului un indiciu crucial: o emblemă din aur în formă de balenă, pe care lordul a smuls-o criminalului. Insigna este, de fapt, simbolul luxosului vapor Leviatan, care va porni curând în călătoria inaugurală, spre Orientul Îndepărtat. Mica bijuterie a fost înmânată, împreună cu biletul, fiecărui pasager de la clasa întâi, aşadar asasinul se va afla, fără îndoială, pe falnicul vas de croazieră. Spre ghinionul lui, francezul descoperă că nu unul, ci mai mulţi călători nu poartă emblemă: un baronet pe jumătate dement, un ofiţer japonez dubios, soţia guralivă a unui bancher, o englezoaică proaspăt îmbogăţită. Impas total. Din fericire, la Cairo se îmbarcă un tânăr diplomat rus. Este chiar intrepidul Erast Fandorin, care nu ezită să se implice în acest caz complicat şi periculos. De aici încolo, ancheta pe care cei doi o desfăşoară cu mijloace adesea antagonice este demnă de cele mai bune pagini scrise de Agatha Christie. Dar soluţia, uluitoare, va ieşi la suprafaţă abia după o jumătate de ocean, câteva crime şi multe surprize marca Akunin.

Boris Akunin - Leviatan.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top