Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Ochiul zeului Ma-Djuh

Categorie: . Autor: .
Pagini: 63
An: 1990
Stare: Foarte bună

W. Jephson – Ochiul zeului Ma-Djuh.

Kooka venea zilnic în coliba mamei iui Tobo. Luna crescuse si scăzuse de trei ori de cand se născuse Tobo şi acum era din nou întreagă pe cer. Din pădure începu să adie în sat mireasma florii de ngua. In noaptea asta lumina vrăjită a lunii făcea colibele să pară neobişnuit de albe si umbra lor mai neagră decît întunericul. Kooka trecea printre colibe, ferindu-se cu frică superstiţioasă de partea lor de umbră; acolo ar fi putut întîlni pe Manao. Kooka se temea de Manao. Manao răsare de unde nu te aştepţi, din întuneric, cu ochii lui de flacără rece şi verde, si cine-i vede ochii moare pe loc sau ştie că trebuie să moară curând de moarte groaznică. Manao e înţeles cu şerpii pădurii şi cu fiarele, care au si ele ochi de flăcări verzi şi reci, şi care ca si el, ucid. Manao stă de veghe în umbra copacilor gigantici, în smocul de umbră al palmierilor de cocos şi în conul întunecat al colibelor, lucind în lună şi este în acelaşi timp în mai multe locuri, pândind în acelaşi timp mai multe victime. Manao e rău. Manao e temut şi nimeni nu poarte să-l înduplece sau să-l îmblânzească. Vai de cel care s-ar întîlni cu Manao!
In prag, Kooka se opri. Foşnea coliba împletită din foi de cocotier, în bătaia vîntului, si bătrâna avu un fior. Se linişti, şoptind descântece. Manao trebuie să fi făcut calea întoarsă. Văzu leagănul împletit din frunze de palmier al lui Tobo, legat cu o liană de prăjina de sus a colibei.

W. Jephson – Ochiul zeului Ma-Djuh.

W. Jephson - Ochiul zeului Ma-Djuh.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top