Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Santier in lucru

Categorie: . Autor: .
Pagini: 359
An: 2004
Stare: Foarte bună

Stephen King – Santier in lucru.

Viaţa lui Bart Dawes pare să nu mai aibă noimă de o vreme încoace. Ajuns la vârsta mijlocie, ar putea fi mulţumit cu ceea ce are: un cămin, o soţie, un serviciu în care a avansat până la un post de conducere. Dar, deşi lucrurile decurg în aparenţă normal, peste toate acestea pluteşte ameninţarea – sub chipul nevinovat al unor simple schimbări. Locuinţa lui Dawes şi clădirea firmei unde lucrează, la fel ca multe alte construcţii, se află pe traseul proiectat al unei viitoare autostrăzi; mai toţi proprietarii profită de sumele generoase oferite de municipalitate drept răscumpărare şi-şi caută alte reşedinţe, alte sedii. Dar dărâmarea clădirilor în care şi-a concentrat ultimele câteva decenii de viaţă înseamnă pentru Dawes nu o schimbare suportabilă, ci o adevărată moarte, într-un fel mai dureroasă chiar decât cea de mai demult, a băieţelului său. înainte ca echipele de demolare să treacă la fapte, zidurile interioare care susţin echilibrul psihic al lui Bart Dawes încep să se clatine şi, treptat, se năruie. Rămâne în el doar hotărârea de a nu fi singurul a cărui existenţă se face ţăndări – hotărâre pe care se luptă, bărbăteşte, s-o pună în aplicare.

Stephen King – Șantier în lucru.

Stephen King - Santier in lucru.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top