Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

1000 de miracole ale naturii

Categorii: , . Autor: .
Pagini: 448
An: 2006
Stare: Nouă

Reader’s Digest – 1000 de miracole ale naturii.

1000 de miracole ale naturii prezinta cele mai bizare si mai interesante creatii ale naturii, adevarate „recorduri“ ale lumii naturale – cel mai mare animal din lume, cea mai inalta cascada, ornitorincul care detecteaza electricitatea, pasari care fac acrobatii aeriene… Natura in mijlocul careia traiesti isi va dezvalui tainele cel mai ascunse!

Stiai ca… panza de paianjen poate sustine o greutate de 5 ori mai mare decat panza de otel?… ca tarsierul sud-american isi poate roti capul cu 180?… ca daca densitatea Pamantului ar fi mai mare, ar putea fi comprimat intr-o bila cu diametrul sub 2cm?… ca Sirius intrece toate stelele in stralucire… ca Pluton este „proscrisul inghetat“, ca Neptun este planeta vanturilor, iar Jupiter este inconjurat de nori multicolori? Aici afli raspunsurile si explicatiile pentru aceste fenomene!

Termenii accesibili, fotografiile realizate cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora ce surprind vietati si fenomene care nu sunt vizibile cu ochiul liber (cum ar fi forma unei tornade) ajuta la intelegerea acestor miracole ale naturii.

450 de pagini de o calitate fantastică, după cum era de aşteptat de la o editură de primă clasă ca Reader’s Digest. Volumul se constituie într-un un izvor minunat de informaţie şi cunoaştere, cu un conţinut consistent de fotografii şi ilustraţii color.

  • Copertă cartonată
  • Format mare, tip enciclopedie
  • 448 pagini
  • Fotografii, desene şi hărţi color

Reader’s Digest – 1000 de miracole ale naturii.

Reader's Digest - 1000 de miracole ale naturii.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.