Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

17 %

Cutia neagra

Categorie: . Autor: .
Pagini: 272
An: 2006
Stare: Nouă

Amos Oz – Cutia neagra.

Amos Klausner s-a născut la Ierusalim în 1939, părinţii săi fiind intelectuali sionişti originari din Odessa. A studiat la Universitatea din Ierusalim, după care între 1957 şi 1973, a lucrat ca muncitor şi profesor în kibut-ul Julda, perioadă în care a adoptat numele de Oz (care înseamnă “forţă” în ebraică). Unul dintre cei mai importanţi prozatori israelieni contemporani, Oz explorează conflictele şi tensiunile din societatea israeliană actuală, subliniind problemele generate de ideologie, de frontierele geografice şi de un trecut violent, realizând un portret elocvent, obiectiv, adesea pesimist, al societăţii israeliene şi palestiniene din perioada dinaintea încheierii Acordului de pace din 1994. Printre operele sale cele mai cunoscute se numără volumul de povestiri “Acolo unde ţipă sacalii” (1965), “Soţul meu, Michael” (1968), “O pace perfectă” (1982), best-sellerul internaţional “Cutia neagră”, “Să cunosti o femeie” (1989). A obţinut numeroase premii, printre care Premiul Israel pentru Literatură în 1988 sau celebrul Premiu Goethe în 2005, iar numele său figurează de ani buni pe lista candidaţilor la Nobelul literar.

Distins cu Premiul Femina Etranger, romanul Cutia neagră prezintă, printr-o serie de scrisori pe care şi le trimit personajele, povestea unei familii, a relaţiilor dintre membrii săi, dominaţi de pasiune, ură, invidie şi dorinţe de răzbunare. Este, totodată, şi un mozaic complex al realităţilor politice, religioase şi etnice ale societăţii israeliene contemporane.

Colecţia Cotidianul.

Amos Oz - Cutia neagra.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top