Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Ultimele taine ale lumii

Categorii: , . Autor: .
Pagini: 336
An: 2008
Stare: Nouă

Readers Digest – Ultimele taine ale lumii.

In cele peste 430 de pagini ale acestui volum al Editurii Reader’s Digest, cititorii vor gasi o lume fascinanta, ilustrata cu numeroase imagini de cea mai buna calitate ale unor peisaje de o frumusete rapitoare si creatii ale omenirii de un farmec incredibil. Locatiile descrise se imbina cu imaginat ia, care a dat nastere unor legende vechi de milenii: de exemplu povestea Palatului din Knossos, unde se spune ca Tezeu l-ar fi invins pe Minotaur. Iar aceste legende creeaza uneori locuri utopice, a caror localizare exacta ramane in continuare necunoscuta… Unde se afla El Dorado? A existat continentul Atlantida? Unele dintre cele mai fascinante locuri au fost create de natura, cu miliarde de ani in urma – in Minnesota (SUA), Swaziland (Africa) sau Australia exista teritorii pe care natura le framanta de 3,5 miliarde de ani. Cititorii vor face cunostinta cu fauna Insulelor Galapagos, cu constructorii Marelui Zid Chinezesc, cu pictorii pe piatra din nordul Australiei. Toate aceste subiecte, si multe altele, vor exercita asupra cititorilor nostri un magnetism rar intalnit, care le va capta atentia, in timp ce parcurg sute de pagini dedicate muntilor, insulelor vulcanice, raurilor, junglelor. Pentru prima oara, 150 de dosare-mistere, de la cele mai ciudate pana la cele mai derutante, au fost reunite intr-un singur volum.

Un volum-enciclopedie de o calitate fantastică, după cum era de aşteptat de la o editură de primă clasă ca Reader’s Digest. Volumul se constituie într-un un izvor minunat de informaţie şi cunoaştere, cu un conţinut consistent de fotografii şi ilustraţii color.

  • Copertă cartonată
  • Format mare, tip enciclopedie
  • 336 pagini
  • Fotografii, desene şi hărţi color

Reader’s Digest – Ultimele taine ale lumii.

Reader's Digest - Ultimele taine ale lumii.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.