Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Poezii

Categorie: . Autor: .
Pagini: 243
An: 1986
Stare: Nouă

Al. Philippide – Poezii.

Fiecare poem are drumul lui lăuntric, are linia lui interioară – care ar apărea pe un tabel ca o cardiogramă. Cu cât linia e mai dreaptă, cu atâta cântecul poemului e mai plat, cu cât e mai sinuoasă, cu atâta cântecul e mai original. Nu sunt două cardiograme poetice la fel, aşa cum nu sunt două amprente digitale la fel. Ca să observi adevărata esenţă şi valoare a unui poem, trebuie să observi mişcarea lui interioară şi să i-o studiezi. Trebuie să înregistrezi şi să studiezi cardiograma poemului.

Aici cuvintele nu au atâta importanţă, câteodată, n-au importanţă nici imaginile, daca sunt; e vorba aici să percepi şi să deosebeşti acel cântec interior, acea pulsaţie a inimii poemului, care e singurul indiciu despre valoarea lui adevărată. Inima poemului e sub cuvinte, sub imagini, sub sensul inteligibil.

Al. Philippide

Al. Philippide - Poezii.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   contact@carti-online.com
✆   info clienti: (+40)751-546.317

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top