Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Faraonul Kheops si vrajitorii. Povestirile Egiptului antic

Categorie: .
Pagini: 373
An: 1977
Stare: Impecabilă

Faraonul Kheops si vrajitorii. Povestirile Egiptului antic.

Folclorul egiptean, ca si acela al tuturor popoarelor, tainuia tezaure de basme populare. Ele se transmiteau oral si sunt pierdute pentru noi, in afara de acelea care au primit drept de cetate in literatura scrisa, atat cat s-a mai pastrat si din aceasta. Mostenite la voia intamplarii, dupa ce fusesera alese de scribi, se poate spune ca din aceste povestiri nu cunoastem decat o foarte mica parte, care provine dintr-o selectie adaptata la gustul unui public evoluat. Naratiunea datoreaza originii sale umile o limba simpla, un stil in care repetarile abunda. Se poate atribui unei elaborari secundare recursul la “povestirea-pretext” care incadreaza basmul, ii serveste ca introducere si concluzie sau uneste intre ele mai multe povestiri, in maniera celor O mie si una de nopti

Ele sunt deosebit de interesante pentru amatorul de folclor autentic, care gaseste in basmele egiptene cele mai vechi versiuni ale povestirilor devenite mai tarziu clasice: Sindbad Marinarul, Ali-Baba si cei patruzeci de hoti, Iosif si femeia lui Putifar etc.

Faraonul Kheops si vrajitorii. Povestirile Egiptului antic.

- Faraonul Kheops si vrajitorii. Povestirile Egiptului antic.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top