Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Viata sexuala a vedetelor de la Hollywood

Categorie: . Autor: .
Pagini: 318
Stare: Impecabilă

Nigel Cawthorne – Viata sexuala a vedetelor de la Hollywood.

Inca de la inceputuri, sexul a fost moneda curenta in Hollywood, atat pe ecran, cat si in afara lui. Primii moguli ai cinematografiei si-au intesat epopeile biblice cu fete goale, cata vreme, in particular, mititica sofa de distributie a devenit locul unde viitoarelor stele ale Hollywood-ului li se garanta statutul de vedeta. Ecranul de argint, cu femelile sale fatale, folosea sexul de vanzare, fara insa a putea concura cu dezvaluirile din viata reala a celor mai respectate actrite hollywoodiene. Incepand cu scandalurile sexuale din perioada de inceput, care au doborat sirene ale filmului mut, cum ar fi Clara Bow si Louise Brooks, Nigel Cawthorne dezvaluie toate secretele – orgiile dezlantuite, amorurile secrete, trecuturile sordide si finalurile tragice – in acest extrem de intim ghid al femeilor din Hollywood, asa cum au fost de fapt: Greta Garbo, Marlene Dietrich, Ava Gardner, Lana Turner, Grace Kelly, Marilyn Monroe, Joan Crawford, Jean Harlow si multe altele.

Nigel Cawthorne – Viata sexuala a vedetelor de la Hollywood.

Nigel Cawthorne - Viata sexuala a vedetelor de la Hollywood.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.