Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
 • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

 • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

 • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Opere complecte (editia princeps A.C. Cuza, 1914)

Categorie: . Autor: .
Pagini: 680
An: 1914
Stare: Foarte bună

Mihail Eminescu – Opere complecte (editia princeps A.C. Cuza, 1914).

Superbă şi rarisimă ediţie princeps Mihai Eminescu – Opere complecte, aparută sub îngrijirea lui A.C. Cuza, la editura Librăria Românească si Institutul de Arte Grafice N.V. Ştefăniu & Co., Iaşi, în 1914.

Cea mai mare parte a articolelor politice a fost supusă ulterior cenzurii şi nu a mai fost reeditată după război, din motive lesne de înţeles. Majoritatea acestora dezbat în amănunt diverse teme devenite astăzi tabu.

Cu o prefaţă şi un studiu introductiv de prof. A.C. Cuza.

 1. Poezii. Cântece şi romanţe. Ode şi elegii. Poveşti şi poeme. Doine. Cântece patriotice. Poezii sociale şi religioase. Sonete. Satire şi poezii filozofice.
 2. Încercări din tinereţă
 3. Schiţe şi fragmente
 4. Traduceri. Poezii
 5. Culegeri de poezii populare
 6. Poveşti şi nuvele
 7. Roman
 8. Teatru. Originale şi traduceri
 9. Cugetări
 10. Scrieri literare, economice, politice şi filozofice [acestea alcătuiesc cea mai mare parte a cărţii, aproape jumătate din volum. Sunt scrieri care nu au mai fost reeditate ulterior ori au fost cenzurate]
 11. Scrisori

Un volum masiv, in format mare, tiraj scurt, ediţie completă.

Stare impecabilă.

Mihail Eminescu - Opere complecte (editia princeps A.C. Cuza, 1914).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   contact@carti-online.com
✆   info clienti: (+40)751-546.317

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top