Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Corpul eteric si fenomenele conexe

Pagini: 159
An: 2013
Stare: Nouă

A. E. Powell – Corpul eteric si fenomenele conexe.

Cartea Corpul eteric si fenomenele conexe face parte dintr-un ciclu de patru lucrari, dedicate corpurilor subtile ale fiintei umane: corpul eteric, corpul astral, corpul mental si corpul cauzal. Corp Eteric sau Dublul Eteric este primul subtil al fiintei umane, fiind corpul subtil cel mai apropiat ca frecventa fata de corpul fizic si corpul de care toate fiintele umane devin constiente la un moment dat, atunci cand simt ca dincolo de corpul fizic prezinta si un corp energetic.

Acest corp subtil mai este numit şi Corp Eteric sau Dublul Eteric.

Cu toţii spunem că astăzi parcă nu am energie, sau că la un moment dat ne-am simţit că explodăm de energie, sau că într-o stare de emoţie puternică am simţit furnicături pe coloana vertebrală, sau că atunci când suntem îndrăgostiţi simţim că ne explodează pieptul datorită unui preaplin energetic sau că am simţit că o sperietură a fost ca un pumn energetic la nivelul stomacului etc.

Vom vedea ca Dublul Eteric, cu toate că este necesar vieţii corpului fizic, nu este propriu zis un vehicul independent; că primind şi distribuind forţa vitală emanată din soare, el este strans legat de sănătatea fizică; că el posedă Centrii de Forţă numiţi Chakre, fiecare dintre acestea îndeplinind o funcţie distinctă; că amintirea vieţii trăite în vis depinde mai ales de materia eterică; că el joacă un rol insemnat în alcătuirea vehiculului destinat sufletului pe cale de a se reîncarna.

A. E. Powell - Corpul eteric si fenomenele conexe.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.