Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Virilitate si asceza. Scrieri de tinerete, 1928

64,00 lei

0 out of 5
Categorie: . Autor: .
Pagini: 500
An: 2008
Stare: Nouă

Mircea Eliade – Virilitate si asceza. Scrieri de tinerete, 1928.

Cartea de faţă încheie seria Scrierilor de tinereţe ale lui Mircea Eliade, aşa cum a fost ea proiectată în 1980. Eseurile şi articolele din volum sunt scrise în 1928, anul în care, după obţinerea licenţei, autorul lor se îndrepta spre India. Eliade era de-acum un publicist cunoscut, fiind considerat, la cei douăzeci şi unu de ani ai săi, „şeful tinerei generaţii”. Textele îmbrăţişează variate domenii: istorie, alchimie, critică literară, filozofie, lingvistică, sociologie, pedagogie, istoria religiilor, beletristică. Preocupările enciclopedice sunt evidente, iar informaţia tinde către exhaustiv. Dominantele paginilor de faţă sunt autenticitatea, verosimilitatea, febrilitatea.

Mircea Eliade – Virilitate și asceză. Scrieri de tinerețe, 1928.

Unica ediție.

Mircea Eliade - Virilitate si asceza. Scrieri de tinerete, 1928.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.