Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Cantecul amintirii

Categorie: . Autor: .
Pagini: 270
An: 1990
Stare: Foarte bună

Mihail Sadoveanu – Cantecul amintirii.

Mihail Sadoveanu – “Cântecul amintirii

Modalitatea de a povesti pe care o foloseşte Mihail Sadoveanu este una oarecum asemănătoare cu aceea a practicii teatrului în teatru – el introduce, de regulă, în cadrul şi în atmosfera create cu mijloacele evocării, un personaj pitoresc, ce, la rândul său, ne istoriseşte cu apetit pentru relatarea meticuloasă întâmplări pilduitoare.

Pasiunile sunt puternice şi mari, iar viaţa înţeleasă în simplitatea ei esenţializată, pură, ca un ritual al existenţei, sacru. De aceea povestirile lui Mihail Sadoveanu au mereu în substratul atmosferei lor magice un fior de măreţie primară, ilustrat tocmai prin evocarea perpetuă a naturii ca un cadru copleşitor de însumare a tuturor faptelor vieţii.

Colecţia Biblioteca Pentru Toţi.

Mihail Sadoveanu - Cantecul amintirii.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.