Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

17 %

Armele lui Krupp

Categorie: . Autor: .
Pagini: 1052
An: 1973
Stare: Foarte bună

William Manchester – Armele lui Krupp.

William Manchester – Armele lui Krupp.

Un volum masiv, de peste 1000 pagini, coperți cartonate. Unica ediție, apărută la Editura Politică în 1973.

Armele lui Krupp constituie o vastă radiografie a evoluţiei uneia din cele mai vestite dinastii industriale din Germania, din Europa şi din lume, şi în acelaşi timp explorarea a patru secole de istorie.

Ceea ce remarcă în primul rând cititorul, după ce a parcurs şi ultimul rând al celor mai bine de 1.000 de pagini ale lucrării, este modalitatea de abordare, de tratare a subiectului, prin care o uriaşă şi minuţioasă documentare este valorificată la o înaltă temperatură publicistică, care captivează de la început până la sfârşit. De fapt, aceasta este maniera cea mai receptată de publicul contemporan. Nu e de mirare că tocmai asemenea cărţi de istorie, scrise într-un stil colorat şi alert, se bucură de cea mai mare audienţă. Nu o dată, ele provoacă pasiuni, dispute, controverse pe un plan extrem de larg, mai mult decât orice alte studii uscate şi reci, a căror discutare polemică se mărgineşte la cercul specialiştilor sau numai al celor avizaţi în materie. Desigur, avem în vedere autorii şi lucrările serioase, cu o solidă bază de informare şi efort de interpretare obiectivă, şi nu pe aceia care cultivă senzaţionalul de dragul senzaţionalului. Cărţi ca cele ale lui William Shirer – Ascensiunea celui de-al treilea Reich şi Căderea celei de-a treia Republici – au provocat ample discuţii, aprobări sau contestări, globale ori parţiale, în rândul istoricilor şi cititorilor, demonstrând că acest mod de tratare a istoriei nu mai poate fi privit cu condescendenţă.

    Specificaţii:

  • numeroase fotografii alb-negru
  • format mare

William Manchester - Armele lui Krupp.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top