Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

4 %

Expresia emotiilor la om si animale. Despre instinct

Categorie: . Autor: .
Pagini: 242
An: 1967
Stare: Impecabilă
Colecția: Clasicii ştiinţei universale
Copertă: Cartonată

Charles Darwin – Expresia emotiilor la om si animale. Despre instinct.

Frumoasă ediţie princeps în limba română a lucrării lui Charles Darwin Expresia emoțiilor la om și animale. Despre instinct, un studiu ştiinţific aprofundat ce urmează în mod firesc teoriile publicate în Originea speciilor.

Expresia emoţiilor la om şi animale constituie a noua opera darwinistă tradusă pentru prima dată, în mod integral, în limba română. Această traducere s-a făcut de asemenea sub auspiciile Academiei Române şi este tipărită în colecţia „Clasicii ştiinţei universale”.

Lucrarea în englezeşte reprezintă ediţia oficială tipărită de către Editura John Murray (care a tipărit şi celelalte opere ale lui Darwin). Lucrarea ne-a fost procurată de dr. Pierre Ionesco, ca şi multe din celelalte opere darwiniste; îi mulţumim și pe această cale pentru sprijinul susţinut acordat.

Traducerea Expresiei emoţiilor… s-a efectuat de acelaşi colectiv ca şi celelalte opere. Făcîndu-se traducerea mai întîi din limba engleză în limba română, s-a confruntat apoi cu textul englez şi concomitent cu traducerile în limba rusă, în limba germană şi în limba franceză.

Un volum masiv, format foarte mare, coperţi cartonate şi pânzate, titluri aurii. Include o serie amplă de ilustraţii alb negru.

Exemplarul de faţă se află în stare impecabilă şi este prima (şi singura, de altfel) ediţie, apărută la editura Academiei Române în 1967, într-un tiraj foarte mic, de numai 2.220 exemplare, tipărite pe hârtie velină satinată.

Charles Darwin - Expresia emotiilor la om si animale. Despre instinct.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top