Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Civilizatia Islamului clasic (3 vol.)

Categorie: . Autor: .
Pagini: 332+260+288
An: 1973
Stare: Foarte bună

Dominique Sourdel – Civilizatia Islamului clasic (3 vol.).

O lucrare de referinta in domeniul istoriei civilizatiei islamice.

Analiza care va fi gasita in Civilizatia Islamului clasic este consacrata in mod esential perioadei ce se intinde din secolul al IX-lea pana in secolul al XII-lea. Perioada de cucerire si de expansiune, dar mai ales perioada de o deosebita stralucire culturala si materiala, care a meritat numele de clasica. Ea este si aceea a carei nostalgie adeptii Islamului o mai pastreaza adesea pana astazi si a carei cunoastere ramane indispensabila pentru oricine vrea sa urmareasca si sa inteleaga dezvoltarile ulterioare ale acestei lumi.

Dominique Sourdel, Janine Sourdel-Thomine – Civilizatia Islamului clasic (3 vol.).

Tiraj 12000 ex. brosate.

Dominique Sourdel - Civilizatia Islamului clasic (3 vol.).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.