Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Mari mistere ale trecutului

19,00 lei

0 out of 5
Categorie: . Autor: .
Pagini: 167
An: 2008
Stare: Impecabilă

Tomas Martinez Rodriguez – Mari mistere ale trecutului.

În Mari mistere ale trecutului, cititorul va descoperi enigme arheologice şi fapte inexplicabile pe care, adeseori, ştiinţa oficială refuză să le recunoască: mărturii incontestabile care ne întăresc convingerea că trecutul umanităţii este mult mai complex şi mai fascinant decât ne-am fi putut închipui vreodată. De la concepţii mai mult sau mai puţin fanteziste până la teorii întemeiate pe dovezi de netăgăduit, Rodríguez ne poartă într-un periplu captivant printre tainele civilizaţiilor apuse.

Tomás Martínez Rodríguez – Mari mistere ale trecutului. Civilizaţii străvechi şi enigmele lor.

Tomás Martínez Rodríguez (n. 1970) este unul dintre cei mai activi cercetători şi reporteri de investigaţie ai momentului. Madrilen cu adânci rădăcini galiciene, şi-a dedicat viaţa cercetării şi studiului petroglifelor, civilizaţiilor dispărute, enigmelor arheologice şi nu numai. Realizator a numeroase filme documentare de popularizare ştiinţifică, Rodríguez a publicat, de-a lungul timpului, o paletă largă de studii, în reviste de specialitate, precum Año Cero, Enigmas, Restauración & Rehabilitación, Misterios de la Arqueología y el Pasado. Este autorul lucrărilor: Civilizaţii extraterestre (2000, Civilizaciones del Cosmos), Galicia secretă (2003, Galicia Secreta), Locuri magice din Spania şi Portugalia (2007, Lugares mágicos de España y Portugal).

Tomas Martinez Rodriguez - Mari mistere ale trecutului.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.