Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

20 %

Mode si vesminte din trecut (2 vol.)

Categorie: . Autor: .
Pagini: 418+370
An: 1971
Stare: Foarte bună

Al. Alexianu – Mode si vesminte din trecut (2 vol.).

Al. Alexianu – Mode si vesminte din trecut.

Cartea de fata infatiseaza evolutia imbracamintei noastre de-a lungul a cinci veacuri de la anul 1350 pana la 1850, invederand trecutul de fast si stralucire al acestui popor purtator de civilizatie la portile Orientului. Prin paginile ei defileaza voievozi in hlamide de purpura, boieri in mandre sube de postav si palarii imblanite, jupanese cu naframe de fir si horbota, beizadele cu peruci pudrate, coconite cu giuvaeruri si deocheate sulimanuri.

Lefegii, negutatori, tarani si mari feudali, ciohondari, eteristi si palicari, oameni, slujbe, ranguri, saracie si eleganta, secole de austeritate, de decadere, de aservire sau de eliberare oglindesc intr-o haina trecatoare, intr-o moda vremelnica, istoria unui popor, a unei tari, a unui trecut.

Al. Alexianu este cunoscut prin studiile si articolele privind arta feudala romaneasca si istoria literaturii noastre vechi.

Mode si vesminte din trecut, rodul unor cautari laborioase si pasionate, reuseste sa surprinda ceea ce este efemer si etern totodata, nu atat in fluctuatia hainelor, cat mai ales in destinul culturii materiale a poporului nostru.

Al. Alexianu - Mode si vesminte din trecut (2 vol.).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top