Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Taram al regasirii

Categorie: . Autor: .
Pagini: 222
An: 1988
Stare: Nouă

Constantin Zamfir – Taram al regasirii.

Ca să ne arate câte cărţi a scos din teascuri, Constantin Zamfir ar trebui să aibă o mie de mâini. Omul cu o mie de mâini este, totuşi, văzut de aproape, un om cu două mâini, pe care le întinde cu dragoste prietenilor cărţii, şi, cu evlavie. Cărţii. Trăit printre volume, iată-l acum pe Constantin Zamfir cuprins într-un volum. E acelaşi cu cel din viaţa cea de toate zilele, entuziast, generos, lucid. Şi mai ales, dacă ar fi să căutăm un mai ales: un împătimit de istorie. Istoria fiind pentru domnia-sa o permanenţă. O întemeiere, o legitimare, o încredere în tine însuţi, un fel de a fi tu însuţi. Popor, şi om. Timpul devine astfel un fel de oglindă magică în care e judecată lumea, şi în care fiecare pe sine se judecă. Edificîndu-se. Dând măsura sa lumii sale, omul, şi invers: adică, altfel spus – mai drept -, ne aflăm mai pe aproape de grecul care a zis că omul este măsura tuturor lucrurilor. O carte pleacă printre oameni. Drum bun!

Constantin Zamfir - Taram al regasirii.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top