Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Imperiul Soarelui

Categorie: . Autor: .
Pagini: 464
An: 1994
Stare: Foarte bună

J.G. Ballard – Imperiul Soarelui.

Imperiul Soarelui a fost ecranizat în 1987 de Steven Spielberg, cu John Malkovich şi Christian Bale în rolurile principale. Filmul a obţinut trei premii Bafta şi şase nominalizări la Oscar.

Romanul a fost nominalizat la Booker Prize şi a câştigat Guardian Fiction Prize, precum şi James Tait Black Memorial Prize.

Imperiul Soarelui (1984) a fost declarat încă de la apariţie unul dintre cele mai valoroase romane de război ale tuturor timpurilor, cu un imens succes de critică şi de public. Inspirată parţial din experienţa personală a autorului (patru ani petrecuţi într-un lagăr japonez pentru prizonieri de război), cartea construieşte o viziune sumbră, aproape halucinantă a secolului XX. Personajul central este un băiat englez în vârstă de unsprezece ani, Jim, care locu­ieşte la Shanghai cu părinţii săi înstăriţi la începutul celui de-al Doilea Război Mondial. Înainte de sosirea trupelor japoneze de ocupaţie, Jim se rătăceşte de familia lui în haosul mulţimii care se grăbeşte să părăsească oraşul şi este nevoit să descopere singur o cale de supravieţuire. Dacă la început războiul pare un mijloc de eliberare de regulile lumii adulţilor, în scurt timp devine evident că el dezlănţuie forţe monstruoase, dezvăluind aspecte macabre ale naturii umane.

Literatură adevărată. O carte de o autoritate şi o forţă uimitoare, unul dintre cele mai bune romane. (The Standard)

Fierbinte… strălucit… o realizare literară incredibiliă şi aproape intolerabil de mişcătoare. (Anthony Burgess)

Un roman de război fascinant, care te reţine hipnotic, despre foamete şi supravieţuire, despre lagăre de prizonieri şi marşuri ale morţii, având o viziune aproape halucinantă asupra unei lumi în destrămare.

Imperiul Soarelui îşi are rădăcinile în experienţa personală a autorului din timpul celui de-al doilea război mondial, când a fost prizonier într-un lagăr japonez. Este unul dintre puţinele romane prin care secolul XX nu va fi doar ţinut minte, ci şi judecat.

J.G. Ballard - Imperiul Soarelui.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top