Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

68 %

Lup Larsen

Categorie: . Autor: .
Pagini: 325
An: 1958
Stare: Foarte bună

Jack London – Lup Larsen.

Jack London – Lup Larsen.

O lectură pe care şi-au apropiat-o aproape invariabil generaţii de tineri din lumea întrega, romanul prezintă povestea intelectualului Humphrey Van Weyden, ajuns fără voie în robie la Lup Larsen, căpitanul vasului Năluca, aflat la vânătoare de foci în Marea Bering, ciocnirea puternicelor caractere ale celor doi sau povestea de dragoste înfiripată între Hump şi Maud Brewster, cadrul acţiunii, întruchipat de potrivnicia forţelor naturale şi, în primul rând, de copleşitoarea prezentă, în bine şi în rău, a întinderii mării pur şi simplu înaripează gândul. Paginile cărţii evidenţiază extraordinara forţă narativă a lui London, vraja aventurilor subjugă, iar încleştarea în cele două planuri majore ale construcţiei literare, om-om şi om-natură asezonată şi ea cu durităţile vieţii marinăreşti, pirateria, carnajul şi bestialitatea, colectivă sau individuală se menţine la o intensitate neostoită, aproape fără egal. Toate acestea în timp ce unei robii similare experimentate de Humphrey Van Weyden îi cad şi cititorii, robia fascinaţiei cu care se apropie de personajul-cheie al romanului, Lup Larsen, în opinia autoritarei Literary History of United States (1948 R.E. Spiller, W. Thorp şi Th. Johnson) cel mai izbutit personaj din câte a conceput Jack London.

Ediţie frumos legată în coperţi cartonate roşii, cu motive aurii pe cotor.

Jack London - Lup Larsen

Jack London - Lup Larsen.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top