Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Masca Mortii Rosii si alte povestiri

Categorie: . Autor: .
Pagini: 160
An: 2008
Stare: Nouă

Edgar Allan Poe – Masca Mortii Rosii si alte povestiri.

  • “Povestirile lui Edgar Allan Poe mi-au plăcut atât de mult, încât am început să fac filme de suspans” (Alfred Hitchcock)
  • “Fiecare povestire poliţistă a lui Poe este o radacină din care s-a dezvoltat o întreagă literatură. Unde era povestirea poliţistă până când nu i-a dat viaţă Poe?” (Sir Arthur Conan Doyle)
  • “Constant şi inevitabil, Poe a produs magie unde cei mai mari contemporani ai săi au reuşit numai frumuseţe.” (Sir George Bernard Shaw)
  • “Exista o manta celebră ca şi a lui Gogol: cea a lui Poe. De sub mantaua acestuia au ieşit toţi scriitorii de literatură de suspans.” (George Arion)

“Acum a fost recunoscută prezenţa „Morţii Roşii“. Venise ca un hoţ în mijlocul nopţii. Şi unul câte unul au căzut în holurile împânzite de propriile sale visuri, fiecare murind în postura disperată a decăderii sale. Viaţa orologiului a continuat până la acel din urmă visător. Flăcările trepiedurilor s-au stins. Întunericul, decăderea şi „Moartea Roşie“ deţineau puterea nelimitată asupra tuturor.”

Edgar Allan Poe - Masca Mortii Rosii si alte povestiri.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.