Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Patrula de pescuit. Smoke Bellew

Categorie: . Autor: .
Pagini: 370
An: 1986
Stare: Foarte bună

Jack London – Patrula de pescuit. Smoke Bellew.

Legătura lui Jack London cu marea a început încă de pe vremea când era copil şi, împreună cu tatăl adoptiv, ieşea la pescuit în largul coastei Californiei. Navigând în mici bărci de pescuit, imaginaţia îl purta spre luxuriante insule tropicale sau spre alte ţinuturi exotice.

La doar cincisprezece ani, Jack London a cumpărat o mică goeletă, cu care a început să pescuiască ilegal stridii. În scurt timp, a înţeles că „meseria” de braconier de stridii era nu numai extrem de bănoasă, dar şi extrem de periculoasă. La piraţii de stridii, băutura, bătăile şi împuşcătorile erau lucruri obişnuite. Îşi furau sau incendiau bărcile, se omorau unii pe alţii. Mulţi din cei care scăpau teferi din încăierări sfârşeau în beciurile poliţiei. Jack era un braconier curajos şi în curând şi-a făcut propria flotilă de pesuit, pe care a condus-o în lupte victorioase cu rivalii. Şi-a câştigat, pe bună dreptate, titlul de „Prinţ al piraţilor de stridii”. A început să bea şi să caute scandaluri. A fost la un pas de moarte când, după o beţie cruntă, a căzut în apă, a fost prins într-un vârtej şi era cât pe ce să se înece.

La scurt timp după ce a scăpat din vârtejul care era să-i pună capăt vieţii, vasul lui a fost oprit de un ofiţer de poliţie care i-a propus să se înroleze în Patrula de pescuit, ca plată urmând să încaseze jumătate din valoarea amenzilor pe care le va fi dat braconierilor. Jack London a acceptat şi a trecut în extrema cealaltă. Şi a consemnat întâmplările trăite atunci în cartea Patrula de pescuit.

Jack London – Patrula de pescuit. Smoke Bellew.

Jack London - Patrula de pescuit. Smoke Bellew.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top