Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Fii si indragostiti (2 vol.)

Pagini: 250 + 280
An: 2009
Stare: Impecabilă

D.H. Lawrence – Fii si indragostiti (2 vol.).

Fii şi îndrăgostiţi, celebrul roman al scriitorului D.H. Lawrence, este cel de-al 109-lea titlu al colecţiei. Cititorul se găsește în fața unei povești de iubire aproape nefireşti, în care complexul lui Oedip se împletește cu puritanismul unei societăţi engleze convenţionale.

D.H. Lawrence - Fii si indragostiti, colectia Cotidianul

Fii şi îndrăgostiţi, romanul care la prima sa publicare a fost etichetat drept obscen – a fost declarat în Marea Britanie drept unul dintre cele mai bune 100 de romane ale secolului 20.

D.H. Lawrence - Fii si indragostiti (2 vol.).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.