Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

15 %

In vartejul destinului

Pagini: 384
An: 1998
Stare: Impecabilă

Claudia Crawford – In vartejul destinului.

Patru generatii pline de pasiune in vartejul unui destin implacabil…

Din vechiul New York, in care o tanara orfana se daruieste unui iubit prea perfect pentru a fi adevarat… pana la Manhattan-ul secolului XX, in care o batrana si puternica sefa de clan isi foloseste vointa si inteligenta intr-o crancena batalie in domeniul afacerilor… de la un camin idilic, in care o sotie se straduieste sa pastreze ascuns fata de sotul ei un secret zguduitor… pana la o insula greceasca exotica, pe care o femeie independenta, emancipata, isi gaseste perechea, trecand prin pasiune si tradare, patru generatii de femei se ajuta si incearca sa o salveze pe cea mai tanara si cea mai buna dintre ele…

Claudia Crawford – In vartejul destinului.

Claudia Crawford - In vartejul destinului.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.