Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Capcana timpului

Categorie: . Autor: .
Pagini: 320
An: 2006
Stare: Nouă

Jude Deveraux – Capcana timpului.

Darci Monroe nu a încetat niciodată să-şi caute soţul pierdut. Dar încercările ei au atras-o adânc în lumea fenomenelor paranormale. Când FBI îi solicită ajutorul pentru găsirea tatălui dispărut al agentului Jack Rose, ea se angrenează puternic în această acţiune, nebănuind că atracţia pentru chipeşul Jack o va conduce aproape de tărâmul morţii şi într-o perioadă de mult apusă. Brusc, din lumea tumultoasă a epocii moderne cei doi vor fi catapultaţi în epoca victoriană, într-o lume fascinantă, strălucitoare şi plină de fast, dar în care Darci îşi va pierde puterile magice. În aceste condiţii, va mai putea găsi ea cheia descifrării crimelor din zilele moderne pe care trebuia să le soluţioneze? Şi, în lupta cu forţele răului, va reuşi să scape din capcana timpului?

O carte ce nu poate fi lăsată din mână, în care geniul scriitoarei Jude Deveraux demonstrează că imaginaţia şi talentul literar pot atinge cote nebănuite.

Jude Deveraux – Capcana timpului.

Jude Deveraux - Capcana timpului.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top