Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

8 %

Casatorie de forma

Pagini: 312
An: 2004
Stare: Nouă

Amanda Quick / Jayne Ann Krentz – Casatorie de forma.

Amanda Quick si Jayne Castle sunt presudonimele pe care scriitoarea Jayne Ann Krentz le-a utilizat, in functie de genul abordat, si cu care figureaza in topul celor mai prestigioase topuri de carte din lume.

Eroina romanului Casatorie de forma, Zoe Luce, s-a specializat in redecorarea si reamenajarea locuintelor persoanelor divortate care vor sa uite cu totul de trecut. Ea dispune, in afara de talent si de capacitatile paranormale ce-i permit sa detecteze, in peretii diverselor incaperi, unde negative, rezultat al unor fapte grave petrecute acolo.

Incercarile de a descifra acele intamplari ii pun viata in pericol. In plus, este supusa unor santaje legate de evadarea sa dintr-o clinica de psihiatrie. Alaturi de Ethan, cu care se va casatori de forma spre a-si deruta dusmanul, Zoe este prinsa intr-un vartej de intamplari de o deosebita intensitate dramatica, cu suspans dupa suspans, totul jucandu-se pe muchie de cutit.

O poveste cu puternica tenta de autenticitate, o combinatie abila de identitati secrete, destine intretaiate si pasiuni intre doi oameni care, intr-o lume obisnuita, nu s-ar fi intalnit niciodata…

Amanda Quick / Jayne Ann Krentz – Casatorie de forma.

Amanda Quick, Jayne Ann Krentz - Casatorie de forma.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top