Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

23 %

Dilema

Categorie: . Autor: .
Pagini: 224
An: 2005
Stare: Nouă

Sandra Brown – Dilema.

Acest ultim roman al celebrei autoare Sandra Brown prezintă dilema unei tinere provinciale, Jordan Hadlock, ajunsă în situaţia de a alege între doi bărbaţi: unul care şi-o doreşte ca amantă, celălalt ca soţie. La prima vedere, Jordan Hadlock, directoare a unui trust de presă, lasă impresia femeii căreia i-a reuşit totul în viaţă. La rândul sau, Helmut Eckherdt, renumit industriaş elveţian, este hotărît să o ia de soţie. Or, ce altceva şi-ar mai putea dori Jordan? Numai că, surprins de o furtună, seducătorul ziarist Reeves Grant sună la uşa ei rugând-o să-i ofere adăpost. În noaptea care urmează, cei doi trăiesc o fierbinte aventură romantică, devastatoare pentru echilibrul interior al gazdei. Din păcate, în dimineaţa următoare, Reeves dispare fără urmă… Încă vibrând la amintirea acestei întâlniri, Jordan oscilează puternic între o alegere realistă şi una bazată pe dorinţă.

Dilema este o captivantă poveste de dragoste, plină de emoţie şi pasiune. Este drama unei femei care învaţă să se bazeze pe propriile instincte pentru a stabili cu exactitate cine este şi ce doreşte să obţină, cu adevărat, de la viaţă.

Sandra Brown - Dilema.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top