Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Ecouri dinspre mare

Categorie: . Autor: .
Pagini: 176
An: 1995
Stare: Nouă

Rebecca Bennett – Ecouri dinspre mare.

Miranda Richmond si-a jurat sa-l regaseasca, pentru ca nu a uitat niciodata tanarul tandru si frumos pe care, copila fiind, il intalnise intr-o vacanta care i-a incalzit inima in toti anii care au urmat…

Un eveniment dramatic, in cursul caruia sotia-i moare, schimba total cursul vietii lui Guy Mainard – suspectat de crima, chinuit de sentimentul vinovatiei fata de copilul adorat care si-a pierdut mama si capacitatea vorbirii.

Apriga dorinta a frumoasei Miranda s-a implinit dupa 10 ani insa, regasindu-l, se ingrozeste descoperind cat de mult il schimbase viata pe omul iubit, care-si pierduse sensibilitatea si blandetea, devenind aspru si inrait. Dar sufletul ei pur, credinta in puterea dragostei si in nevinovatia lui o determina sa se angajeze intr-o lupta indarjita in care foloseste intreg arsenalul duiosiei si onestitatii pentru a usura constiinta lui, a spulbera invinuirile ce-i pateaza numele si a oferi o raza de lumina copilului.

Rebecca Bennett – Ecouri dinspre mare.

Rebecca Bennett - Ecouri dinspre mare.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.