Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Fii sotia mea

Categorie: . Autor: .
Pagini: 575
An: 1995
Stare: Bună

Nora Roberts – Fii sotia mea.

“Un roman de exceptie, plin de pasiune si intrigi puternice.” (Publishers Weekly)

La moartea sa, Jack Mercy a lasat in urma multi dusmani si o ferma in valoare de aproape 20 de milioane de dolari. Cele trei fiice ale sale, fiecare dintr-o alta casnicie si necunoscindu-se intre ele, s-au adunat la citirea testamentului, dar afla socate ca, inainte ca vreuna dintre ele sa poata intra in posesia mostenirii, trebuie ca toate sa locuiasca impreuna la ferma timp de un an. Acum trebuie sa se apere una pe alta si sa se uneasca impotriva unui inamic ce ameninta sa le distruga.

Nora Roberts – Fii sotia mea.

Nora Roberts - Fii sotia mea.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.