Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Umbre din trecut

Categorie: . Autor: .
Pagini: 301
An: 1994
Stare: Foarte bună

Sandra Brown – Umbre din trecut.

Pentru a câştiga totul, o femeie trebuie să aibă curajul să piardă…

Pe o şosea pustie din Texas, într-o maşină, Leigh, o tânără femeie, naşte.

O ajută un bărbat care trecea întâmplător pe acolo, un bărbat frumos, cu o slujbă periculoasă şi cu un trecut plin de secrete.

E hotărât să o facă pe Leigh să ţină la el, dar nu există certitudinea că dragostea o va face să uite de cele mai mari temeri ale ei…

O lectură excelentă… alertă… încărcată de erotism. Sandra Brown a creat o poveste pe care a dus-o apoi la un punct culminant plin de suspans… (Kate Cosarelli)

Sandra Brown – Umbre din trecut.

Sandra Brown - Umbre din trecut.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.