Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Venin si miere (3 vol.)

Categorie: . Autor: .
Pagini: 176+208+176
An: 1995
Stare: Nouă

Sue Cameron – Venin si miere (3 vol.).

Venin si miere este romanul a trei generatii de femei, mama, fiica si nepoata, aflate pe rand in fruntea unui studio de film de la Hollywood, manata fiecare de aceeasi dorinta patimasa de afirmare in lumea spectacolului.

Continuand traditia romanelor senzuale scrise de Jackie Collins si Sandra Brown, Sue Cameron descrie scene de dragoste, escapade sexuale, actiuni pline de suspans, intrigi si jocuri ale puterii, viata intima a starurilor de cinema.

Cititorii vor afla daca dorinta de afimare este mai puternica decat glasul sangelui…

  • Vol. 1: Honey
  • Vol. 2: Powar
  • Vol. 3: Jordan
Despre Sue Cameron

Editorialista la Beverly Hills 213, Sue Cameron cunoaste toate secretele lumii spectacolului. Autoarea beneficiaza de o experienta de peste 25 de ani in presa, semnand o rubrica permanenta in The Hollywood Reporter si ocupand functia de director de programe al prestigiosului canal de televiziune ABC.

A fost manager si impresar al unor vedete ca Angie Dickinson, Kim Novak si Joan Rivers.

Sue Cameron - Venin si miere (3 vol.).

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.