Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Vremea inocentilor

Categorie: . Autor: .
Pagini: 299
An: 1987
Stare: Foarte bună

Lisandro Otero – Vremea inocentilor.

Anglia între 1639 şi 1649 – deceniul revoluţiei burgheze ce aduce triumful Parlamentului asupra regalităţii şi marchează începutul epocii moderne a democraţiei în întreaga Europă – este reînviată de un mare scriitor, cubanezul Lisandro Otero, care stăpâneşte ca puţini alţii arta de a evoca personalităţi istorice (Carol Stuart, Cromwell, Farfaix) şi de a plăsmui personaje reprezentative pentru principalele forţe sociale încleştate în luptă, cu o pregnanţă extraordinară ce le transformă în prezenţe de neuitat, atât prin profilul lor uman, legat de împrejurările concrete ale momentului, cât şi prin dăruirea şi fervoarea intelectuală cu care cei mai buni se angajează în căutarea utopiei, cu alte cuvinte, apără idealul unei societăţi a Libertăţii şi Justiţiei.

Colecţia Romanului Istoric.

Traducere de Lucia Popa după ediţia originală Lisandro Otero – Temporada Des Angeles, Editorial Letras Cubanas. La Habana, Cuba 1983.

Lisandro Otero - Vremea inocentilor.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   contact@carti-online.com
✆   info clienti: (+40)751-546.317

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top