Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Roiul

Categorie: . Autor: .
Pagini: 448
An: 1997
Stare: Foarte bună

John Saul – Roiul.

După ani de viață trepidantă în Los Angeles, Karen Spellman, o văduvă tânără și atrăgătoare, își ia cele două fiice și se mută în orășelul copilăriei sale, plănuind să își refacă viața alături de fostul ei iubit din anii de liceu. Ipotetica fericire se schimbă în teroare când, în locul tihnei visate, peste Pleasant Valley se întinde umbra diabolică a unui spirit care se refuză explicațiilor. Iar asta fiindcă în plină vară și din senin asupra copiilor din orășel se abate roiul.

O colonie ucigașă pune stăpânire peste fiii și fiicele locuitorilor din Pleasant Valley, gata să le transforme în gazde inconștiente ale speciei. Experimentele biologului Carl Henderson, grefate pe amintirile unei copilării traumatizate, sfidează logica, medicina și legile firii și dau impresia că sunt de nestăvilit. Într-un exercițiu de tehnică a macabrului, Pleasant Valley își regăsește ritmurile firești abia după ce plătește tribut monstrului aducător de moarte.

John Saul - Roiul.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top