Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Scrieri alese

Categorie: . Autor: .
Pagini: 624
An: 1969
Stare: Foarte bună

Edgar Allan Poe – Scrieri alese.

Ediție a operelor lui Edgar Allan Poe cu un tiraj mic și prezentare deosebită, apărută sub îngrijirea Zoei Dumitrescu-Bușulenga și în traducerile lui Ion Vinea, Mihu Dragomir, Constantin Vonghizas, Emil Gulian și Dan Botta, la Editura Pentru Literatură Universală în 1969.

Pentru acest volum, în format mare, legat și având coperți cartonate, o mică parte din tiraj a fost distribuită din editură împreună cu o casetă/cutie de protecție din carton, care este inclusă.

Cu ilustrațiile originale de Damian Petrescu.

Tiraj 10085 ex.

Edgar Allan Poe - Scrieri alese.

1 recenzie

  1. Spre deosebire de Edith Piaf, eu regret totul| Andrew Solomon – Raisa Beicu

    […] Scrieri alese, Edgar Allan […]

Adaugă un comentariu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.