Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

45 %

Dosarele X. Punctul Zero

Categorie: . Autor: .
Pagini: 286
An: 1996
Stare: Nouă

Kevin J. Anderson – Dosarele X. Punctul Zero.

Kevin J. Anderson – Dosarele X. Punctul Zero (RAO International Publishing Company, 1996, 286p.)

Toţi savantii implicaţi în proiectul nuclear Bright Anvil sunt, pe rând, victimele unor explozii nimicitoare şi inexplicabile. Accidentele au darul să înfricoşeze lumea cercetătorilor şi să uluiască autorităţile. Iar direcţia FBI ştie că are în faţă un caz pe care doar doi oameni îl pot rezolva. Fox Mulder şi Dana Scully încearcă să dezlege enigma unor fenomene care sfidează toate legile fizicii şi se confruntă în acelaşi timp cu o problemă de ordin moral: cercetările nucleare constituie un pas înainte al omenirii sau îi grăbesc sfârşitul?

Kevin J. Anderson - Dosarele X. Punctul Zero.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.