Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Cymbeline

Pagini: 155
An: 1971
Stare: Impecabilă

William Shakespeare – Cymbeline.

Cymbeline ocupa un loc paradoxal in teatrul lui Shakespeare. Scrisa la foarte putina vreme dupa Regele Lear si cu doi ani inaintea Furtunii, piesa aceasta din 1609 pare usor diferita in peisajul operei shakespeariene in comparatie cu cele de care o invecineaza cronologia.

Pornind de la o legenda care mai gasise ecouri – intre altele intr-una din povestirile Decameronului – in Cymbeline il recunoastem pe Shakespeare nu atat in acourile din piesele anterioare. Trezirea Imogenei, durerea in fata cadavrului pe care il socoteste a fi al lui Posthumus, amintesc de scena criptei din Romeo si Julieta, dupa cum existenta ei alaturi de Belarius, de Polidor si Cadwal apropie piesa de Cum va place. Dar textul shakespearean strapunge in multe randuri pastoralismul conventional, poezia neutralizeaza artificiul. Iar Imogena, intrupare a fidelitatii si a nevinovatiei oprimate, isi afla locul printre eroinele shakespeareene memorabile. Figura din legenda se transforma in personaj.

William Shakespeare - Cymbeline.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top